Dierenambulance Poloshirt

Stijlvol & veilig

Ook wanneer u werkzaam bent als dierenambulance medewerker staat veiligheid natuurlijk bij u voorop. Met de dierenambulance poloshirts van Kuizenga Bedrijfskleding bent u daar in ieder geval van verzekerd. Naast veiligheid is het uiteraard ook van belang dat uw kleding lekker zit en er verzorgd uitziet. Daarom heeft Kuizenga Bedrijfskleding een poloshirt ontworpen voor de dierenambulance die van zeer hoge kwaliteit is, die stijlvol is en als klap op de vuurpijl erg aangenaam draagt.

Onze dierenambulance poloshirts worden in eigen beheer bedrukt met reflecterende transfers, zodat u ook in het donker goed zichtbaar bent. Dat is wel zo veilig langs de weg. Wij van Kuizenga Bedrijfskleding zijn nauw betrokken bij het productie proces zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Daarnaast kunt u depoloshirts ook met eigen tekst en logo’s laten bedrukken. Op de bedrukkingen geven wij ook volledige garantie.

Betaalbaar maatwerk

Kuizenga bedrijfskleding verzorgt het proces van begin tot eind. Zelfs de bedrukking van de poloshirts doen wij in eigen beheer. Dit vinden wij belangrijk, omdat wij zo onze lijnen kort houden. Op deze manier kunnen wij snel betaalbaar maatwerk leveren. 

Waarom dierenambulance poloshirts van Kuizenga Bedrijfskleding?

Wij zetten alle voordelen nog eens even voor u op een rijtje!

Voordelen Dierenambulance poloshirts van Kuizenga bedrijfskleding

  • Stijlvolle uitstraling
  • Bedrukt met reflecterende logo’s
  • Zijkant gemaakt van ademende mesh stof
  • Op maat gemaakt
  • Bedrukken in eigen huisstijl mogelijk
  • Duurzaam materiaal
  • 55% katoen 45% polyester
  • Veilige reflecterende strepen

Ervaring met dierenambulance poloshirts

 

Op het gebied van dierenambulance poloshirts hebben wij de laatste jaren al enige ervaring opgedaan. Zo hebben wij poloshirts geleverd voor de dierenambulances in Putten, Barneveld, Harderwijk en Ermelo. Wij zijn trots op het resultaat hiervan en delen dit dan ook graag met u. 

Bent u geïnteresseerd in onze dierenambulance poloshirts of in een van onze andere bedrijfs- of veiligheidskleding? Vraag dan een gratis vrijblijvende offerte aan via het onderstaande contactformulier Of neem contact met ons op voor meer informatie. Daarnaast bent u op werkdagen ook van harte welkom in onze showroom te Stroe.

“Communicatie met de klant is voor ons van groot belang. Door middel van onze korte lijnen zijn wij in staat snel kwalitatief sterk maatwerk te leveren”

Melissa Hendriksen-Kuizenga

Kuizenga bedrijfskleding

Direct contact opnemen of een offerte ontvangen?

Adres

Kuizenga Bedrijfskleding v.o.f.
Tolnegenweg 3A
3776 PT STROE

Volg ons

Openingstijden

Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 20:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten
Buiten openingstijden op afspraak