Steunzolen

Elke eerste maandag van de maand is bij ons Atelier D’ orthopedie aanwezig, u kunt dan bij ons terecht voor gratis advies of om direct steunzolen te laten aanmeten. Dit bieden wij zowel aan voor de zakelijke als particuliere klant.

Om orthopedische steunzolen voor u precies passend te maken, gebruiken zij verschillende meetmethoden. Om een model van uw voet te maken gebruiken ze een schuimdoos of een 3D-voetscanner. Met een zogeheten drukplatform maken ze een dynamische afdruk. Daarna met behulp van speciale software op de computer meten wij precies de ondersteuning voor het voetbed die uw voet nodig heeft. 

Hierdoor verminderen uw pijn- en vermoeidheidsklachten. Atelier D’Orthopedie is een S.E.M.H. erkende leverancier van orthopedische hulpmiddelen, dit is voor de meeste zorgverzekeraars voldoende om de steunzolen (deels) te vergoeden. De hoogte van deze vergoeding hangt af van uw polisvoorwaarden.

Steunzolen in werkschoenen

U kunt niet alle steunzolen dragen in uw werkschoenen. De werkschoenen zijn namelijk getest in de staat zoals ze uit de fabriek komen. Dus met de originele inlegzool. Wanneer u deze inlegzool vervangt door een andere steunzool wijken de schoenen af van de geteste norm en vervalt de veiligheidsnormering. U draagt dan eigenlijk werkschoenen zonder veiligheidsnormering. Wij hebben ons samen met Atelier D’Orthopedie verdiept in steunzolen en werkschoenen en bieden een totaalpakket, dus geen geheel op jou aangemeten steunzool, de juiste werkschoenen welke bij uw voeten passen en daarbij een officieel certificaat zodat de veiligheidsschoenen blijven voldoen aan de veiligheidsnormering!

Wat zijn de consequenties als u niet de juiste steunzolen draagt in werkschoenen?

Als er geen sprake is van een ongeval dan is er eigenlijk niets aan de hand. Mocht er wel iets gebeuren dan lopen u en uw werkgever het risico’s betreft de veiligheid en aansprakelijkheid. De aansprakelijkheid van de fabrikant vervalt namelijk zodra u de inlegzool verwisselt, omdat u de werkschoenen niet heeft gedragen zoals ze getest zijn.

Daarnaast zijn er verzekeraars en arbodiensten die geen vergoeding uitkeren bij een ongeval waarbij geen werkschoenen met veiligheidsnormering worden gedragen.

voor bedrijven

Voor bedrijven bieden wij ook een totaal concept, uw medewerkers kunnen bij ons langs komen voor een aangemeten steunzool met daarbij geschikte werkschoenen en daarbij krijgt u dan het certificaat. Het certificaat word ook door ons gearchiveerd zodat mocht er wat gebeuren dit direct op te vragen is.

Daarnaast kunnen wij ook een aanmeet-dag bij bedrijven op locatie verzorgen, zo word ter plekke de steunzool en werkschoen aangemeten en circa 2 weken later afgeleverd met certificaat !

kosten

Voor bedrijven zijn de kosten voor een steunzool met certificaat €235,00 exclusief BTW (exclusief werkschoenen).

Voor een particulieren steunzool rekent Atelier D’ Orthopedie €197,50 inclusief BTW.

Levertijden
Voor zowel een zakelijke als particuliere klant
is de levertijd ± 2 weken.

Wilt u een afspraak maken?

Bel dan gerust met 0342-219070 of
stuur een mail naar info@kuizengabedrijfskleding.nl

U kunt ook contact opnemen met Atelier D’orthopedie
via 033-4795528 of info@orthopedieatelier.nl

J

Bent u klaar met zere voeten? Neem gerust contact op!

Adres

Kuizenga Bedrijfskleding v.o.f.
Tolnegenweg 3A
3776 PT STROE

Volg ons

Openingstijden

Maandag 8:00 - 17:00
Dinsdag 8:00 - 17:00
Woensdag 8:00 - 17:00
Donderdag 8:00 - 20:00
Vrijdag 8:00 - 17:00
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten
Buiten openingstijden op afspraak