Gecertificeerde inlegzolen

Veiligheidsschoenen met eigen inlegzolen

De meeste mensen dragen hun veiligheidsschoenen zoals de fabrikant ze gemaakt heeft. Maar soms heeft iemand inlegzolen nodig. Dit kunnen standaard inlegzolen zijn, maar ook podotherapeutische zolen. “Wat maakt het uit,” zult u denken, “zolang ik maar lekker loop!” Maar er komt meer bij kijken dan alleen uw loopcomfort.

Zodra u de originele inlegzool uit de veiligheidsschoen haalt en uw podotherapeutische zool hiervoor in de plaats doet, wordt dit gezien als een aanpassing aan de schoen. Hierdoor vervalt de CE-markering. Een aanpassing in of aan de veiligheidsschoen zorgt er strikt genomen voor dat u géén goedgekeurde veiligheidsschoenen meer draagt.

In samenwerking met Atelier D’Orthopedie leveren wij werkschoenen inclusief orthopedische schoenzolen MET de juiste certificering zodat de werkschoenen WEL veilig blijven en voldoen aan de Europese wetgeving.

Gecertificeerde schoenzolen

Veiligheidsschoen behoudt CE-markering

Atelier D’Orthopedie is erkend door de Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen (SEMH).

steunzool

Hoe maak je een steunzool passend?

Om orthopedische steunzolen voor u precies passend te maken, gebruiken ze verschillende meetmethoden. Zo maken we een belaste blauwdruk van uw voet om af te lezen waar de voetzool op de bodem drukt. Ook geeft de blauwdruk ons informatie over lengte, breedte en standsafwijkingen van uw voet. Om een model van uw voet te maken gebruiken ze een schuimdoos of een 3D-voetscanner. Met een zogeheten drukplatform maken ze een dynamische afdruk. Daarna met behulp van speciale software op de computer meten ze  precies de ondersteuning voor het voetbed die uw voet nodig heeft.

Hierdoor verminderen gegarandeerd uw pijn- en vermoeidheidsklachten.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Kwaliteit is één van onze kernwaarden

Wij zetten ons in voor duurzaamheid, want er is maar één planeet. Kledingproductie is belastend voor het milieu aangezien er enorm veel water voor nodig is en het verven van de kleding milieubelastend is. Betere kwaliteit kopen zodat deze langer meegaat is op dit moment nog de beste manier om te kiezen voor duurzaamheid omdat (gedeeltelijk) gerecyclede kleding veel minder lang mee gaat, en werkkleding niet volledig recyclebaar is. De werkkleding die wij leveren gaat gegarandeerd langer mee omdat wij enkel hoogwaardig werkkleding leveren met respect voor de mens & de planeet.

Zo draagt het comfortabel en bespaart u ook nog eens veel geld op de lange termijn!

Adres

Kuizenga Bedrijfskleding
Tolnegenweg 3A
3776 PT STROE

0342-219070
info@kuizengabedrijfskleding.nl

Volg ons

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten
Buiten openingstijden op afspraak