Promotiekleding

Maak je team compleet met een outfit

Naast hoogwaardige bedrijfskleding leveren wij ook promo-evenementen kleding.
Zo kan je ieder verenigingslid, teamlid of alle deelnemers van je event in een outfit passen die staat.

De promotie kleding, is budget kleding die wij voor een zeer aantrekkelijke prijs en ook razendsnel kunnen leveren. Zo kan je al een -shirt inclusief opdruk al vanaf 5,95 bestellen.
En nog een prettige bijkomstigheid leveringen mogelijk binnen 1 week!

Indien u kiest voor promotie kleding dan gebruiken wij hiervoor een goedkopere transfers zodat wij altijd de kleding altijd super scherp kunnen aanbieden.

Naast kleding kunnen wij vrijwel alles voor promoties of evenementen leveren denk daarbij aan, caps, mutsen en relatiegeschenken.

T-shirt / polo's / petten of mutsen

Al vanaf 5,95

1 week levertijd

%

Garantie op bedrukking

Gemiddelde levertijd

Bedrijven gingen u voor

Kwaliteit is één van onze kernwaarden

Wij zetten ons in voor duurzaamheid, want er is maar één planeet. Kledingproductie is belastend voor het milieu aangezien er enorm veel water voor nodig is en het verven van de kleding milieubelastend is. Betere kwaliteit kopen zodat deze langer meegaat is op dit moment nog de beste manier om te kiezen voor duurzaamheid omdat (gedeeltelijk) gerecyclede kleding veel minder lang mee gaat, en werkkleding niet volledig recyclebaar is. De werkkleding die wij leveren gaat gegarandeerd langer mee omdat wij enkel hoogwaardig werkkleding leveren met respect voor de mens & de planeet.

Zo draagt het comfortabel en bespaart u ook nog eens veel geld op de lange termijn!