PBM’s

PBM’s

Naast bedrijfskleding leveren wij ook alles op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen, denk daarbij aan gehoorbescherming, bouwhelmen, handschoenen, maskers, filters, valbeveiliging etc. wij leveren hiervan alle bekende merken o.a. 3M, JSP, Bollé, Ansell, Honeywell etc.
Wij leveren deze pbm’s tegen zeer scherpe prijzen en kunnen vrijwel altijd snel leveren. Daarnaast bezorgen wij alles kosteloos aan huis.
Heeft u advies nodig voor welke PBM’s u nodig heeft? Neem dan contact met ons op wij helpen je graag! Het advies is altijd kosteloos.

Kwaliteit | Bescherming

Ruim assortiment aan veiligheidskleding

Bij ons in de showroom in Stroe of op locatie

%

Garantie op bedrukking

Gemiddelde levertijd

Bedrijven gingen u voor

Kwaliteit is één van onze kernwaarden

Wij zetten ons in voor duurzaamheid, want er is maar één planeet. Kledingproductie is belastend voor het milieu aangezien er enorm veel water voor nodig is en het verven van de kleding milieubelastend is. Betere kwaliteit kopen zodat deze langer meegaat is op dit moment nog de beste manier om te kiezen voor duurzaamheid omdat (gedeeltelijk) gerecyclede kleding veel minder lang mee gaat, en werkkleding niet volledig recyclebaar is. De werkkleding die wij leveren gaat gegarandeerd langer mee omdat wij enkel hoogwaardig werkkleding leveren met respect voor de mens & de planeet.

Zo draagt het comfortabel en bespaart u ook nog eens veel geld op de lange termijn!

Online bestelsysteem voor uw werknemers

Om u volledig te ontzorgen bieden wij u een KMS systeem aan waarin u en uw collega’s gemakkelijk zelf online kunnen bestellen. Dit kan simpel omdat wij het systeem volledig voor u inrichten met eigen producten, dit kunnen wij zelfs per afdeling nog specificeren.

Voordelen van een online bestelsysteem:

  • Elke werknemer een eigen login met eigen producten & maten
  • Eigen omgeving met alleen uw producten
  • Eind controle door managers
  • Geen kosten om gebruik te maken van het systeem
  • Wij richten dit systeem gratis voor u in
  • Punten bestelsysteem mogelijk