Zakelijke kleding

Mooie en comfortable zakelijke bedrijfskleding

Mooie zakelijke bedrijfskleding is een belangrijk communicatiemiddel voor uw bedrijf.
Uw personeel vormt het visitekaartje van uw bedrijf. De manier waarop zij zich presenteren én de kleding die zij dragen, speelt daarin een belangrijke rol.

Wij hebben kleding voor diverse bedrijfstakken. Of het nu gaat om de perfecte kleding voor uw hotelpersoneel, beveiligingsbedrijf of uw taxibedrijf. Wij hebben samen met Brook Taverner een passende oplossing.

Naast dat de kleding een professionele uitstraling moet hebben, vinden wij het ook van belang dat de kleding prettig draagt. Wij komen graag bij u langs om een pas sessie te organiseren en iedere werknemer nauwkeurig door te passen en te adviseren. Wij verzorgen dit gratis in heel Nederland.

Hier hebben wij diverse mogelijkheden en verschillende lengte- en breedtematen. Mocht de juiste maat hier niet bij zitten, dan kunnen wij deze vermaken in ons eigen atelier. Alles voor het perfecte draagcomfort!

Kwaliteit | Draagcomfort

Ruim assortiment aan zakelijke kleding

Bij ons in de showroom in Stroe of op locatie

%

Garantie op bedrukking

Gemiddelde levertijd

Bedrijven gingen u voor

Transferpers Youfocus

Zakelijke bedrijfskleding voorzien van logo

Zakelijke kleding voorzien van uw bedrijfslogo doen wij met transfers van Youfocus Avery Dennison en met onze eigen transferpersen. Wij kiezen voor het hoogwaardige emblemen van merk Avery, welke speciaal bestemd zijn voor beroepskleding. De transfers van Youfocus zijn duurzaam en brandvertragend en geschikt voor alle kledingstukken. Bovendien garanderen wij dat de bedrukking net zo lang mooi blijft als het kledingstuk.  

Bij Kuizenga bedrijfskleding bent u gegarandeerd dat uw logo ook na weken wassen en dragen, er nog perfect uitziet. Uw transfer blijft langer mooi dan het kledingstuk. “BELOOFD” 

Waarom Avery?

 • Extreem duurzaam, Avery transfers gaan langer mee dan het kledingstuk
 • Industrieel en chemisch wasbaar
 • Droogtrommelbestendig en licht overstrijkbaar
 • Standaard vlamvertragend
 • Vanaf 15 stuks leverbaar

Kwaliteit is één van onze kernwaarden

Wij zetten ons in voor duurzaamheid, want er is maar één planeet. Kledingproductie is belastend voor het milieu aangezien er enorm veel water voor nodig is en het verven van de kleding milieubelastend is. Betere kwaliteit kopen zodat deze langer meegaat is op dit moment nog de beste manier om te kiezen voor duurzaamheid omdat (gedeeltelijk) gerecyclede kleding veel minder lang mee gaat, en werkkleding niet volledig recyclebaar is. De werkkleding die wij leveren gaat gegarandeerd langer mee omdat wij enkel hoogwaardig werkkleding leveren met respect voor de mens & de planeet.

Zo draagt het comfortabel en bespaart u ook nog eens veel geld op de lange termijn!

Online bestelsysteem voor uw werknemers

Om u volledig te ontzorgen bieden wij u een KMS systeem aan waarin u en uw collega’s gemakkelijk zelf online kunnen bestellen. Dit kan simpel omdat wij het systeem volledig voor u inrichten met eigen producten, dit kunnen wij zelfs per afdeling nog specificeren.

Voordelen van een online bestelsysteem:

 • Elke werknemer een eigen login met eigen producten & maten
 • Eigen omgeving met alleen uw producten
 • Eind controle door managers
 • Geen kosten om gebruik te maken van het systeem
 • Wij richten dit systeem gratis voor u in
 • Punten bestelsysteem mogelijk